Zomerperiode Toggle

Zomer in Villa Brughiera

Gailtal vanaf Lamprecht bauer

Karinthië ligt aan de zuidkant van de Alpen waardoor het een stuk warmer en zonniger is dan in de andere delen van Oostenrijk.

Vanuit Villa Brughiera kunt u vele activiteiten ondernemen of genieten van uw wel verdiende rust.

Op loopafstand ligt het zwemparadijs ‘Aquarena’ met een binnen- en buitenzwembad. Hier zijn glijbanen, duikplanken, bubbelbad, draaikolk en een grote ligweide om te genieten van de zon.

De regio heeft vele meren en plassen, waaronder drinkwaterzuivere zwemmeren (Pressegersee, Weissensee, Millstattersee, Wörthersee etc.). Bergen zijn er  in alle formaten en landschappen met uitgestrekte vlaktes, glooiende heuvels of fraaie dalen. Daarmee biedt de regio een ideale plek voor een belevenisvolle, bijzondere vakantie met activiteiten voor iedere smaak.

Voorbeelden van activiteiten: raften, wandelen, bergbeklimmen, moutainbiken, fietsen, nordic walking, paardrijden etc.

Golfen kunt u bij de 18 holes ‘Gailtal Golf Kärnten’. Deze golfbaan ligt op 15 autominuten. In de naaste omgeving zijn er diverse andere golfbanen; Golfclub Dolomiten Golf in Lienz, Golfclub Drautal Berg, Golfanlage Milstättersee en nog 7 anderen (www.golflust.at).

 

Via de prachtige Plockenpass bent u in 10 minuten in Italië. Vooral een dagtrip naar St. Daniel (bekend om zijn heerlijke ham), Udine, Venetië, Grado en Slovenië zijn aanraders.

ShutDown