Wintersport Toggle

Wintersport in Kötschach-Mauthen

Kaart Nassfeld

In de winter valt er doorgaans veel sneeuw zowel in het dal als in de bergen. Het skiseizoen loopt van december t/m maart. De skipiste van Kötschach ligt direct naast de woning. Een kleinschalig skigebied. Ideaal voor gezinnen met kinderen of voor de beginnende skiër. Langlaufloipes starten vlak bij de woning.

Alle faciliteiten voor het skiën zijn voorhanden. Skies kunt u huren bij de plaatselijke Sport 2000. In het winterseizoen is deze winkel ook op zondagochtend geopend. Skiles kan geregeld worden direct bij de piste. Diverse skileraren geven dagelijks lessen aan kinderen en volwassenen.

Het grotere skigebied ‘Nassfeld’ ligt op 25 autominuten. Een leuk en gezellig skigebied waar zowel beginners als gevorderden zich uitstekend kunnen vermaken op de 110 km piste.

Andere activiteiten zijn ook mogelijk: schaatsen (bijvoorbeeld op de Pressegersee en de Weissensee), rodelen (diverse verlichte banen in de regio), ‘eisklettern’ op de ijsberg in Mauthen. Of heerlijk genieten in de Wellnesscentrum Aquarena dat op loopafstand van de woning ligt.

ShutDown